mandag 2. januar 2012

Fyste Bloggen


Ja, dette er første gang jeg prøver å "blogge" og jeg er veldig usikker på hvor mye jeg kan bruke blogging i min undervisning på skolen. Føler meg som en pingvin på glattisen :-)

Hva er det jeg bruker av IKT i min undervisning som lærer på VG-2 Kjøretøy?
Her har vi mange utfordringer både som lærer og elever, da det har vært en enorm utvikling i yrkesutførelsen når det gjelder bruken av IKT i arbeids hverdagen. Det blir stilt et stort krav til arbeidstakere i yrkeslivet når det kommer til kompetanse på IKT, og det er noe vi som lærere må forstå viktigheten av og undervise IKT som er i samsvar med hva som brukes i arbeidslivet.
Link til skolen som jeg jobber: http://www.rosthaug.vgs.no

2 kommentarer:

 1. Hei på deg Ole Kristian.
  Nå er du i gang med blogging.....
  Når det gjeller Ikt i skolen, er den kommet for å bli. Så da er det viktig for oss lærere og se hva vi kan få til med dette. Privat livet vi skal rekruttere til enten det er Snekker eller Mekanikker er ikt i full utvikling. Ansatte på bedrifter blir fult skolert til å takle det nye som kommer inn i bedriften. Når vi tenker oss vi lærere så blir vi skolert I ikt, men det er det fylke har pålagt oss og jobbe med. Hva med alle datastyrte freser, programmer osv. næringslivet bruker? Tipper vel at de ikke lærer sine ansatte om ITS, blogging osv.

  Jeg mener at vi på skolen bør kunne lære mere om det som skjer der ute i forhold til ikt.

  PS: Jeg er glad for at ikt har kommet på skolen, jeg føler dette hjelper min hverdag. Men vi må forholde oss til noe, ikke alt.

  SvarSlett
 2. Det hadde vore spennande å lese nokre refleksjonar om koss IKT meir og meir har kome inn i faget/yrket ditt; dette er ei endring som ein ser i fleire fag ein tidlegare ikkje kopla til IKT i særleg grad. Kan du seie noe om dette, kan hende?

  SvarSlett